Skip to main content

Απενεργοποίηση επιλογής Leave messages on server - Knowledgebase / Email / Email Clients - TopHost

Απενεργοποίηση επιλογής Leave messages on server

Authors list

Απενεργοποιώντας την επιλογή Leave messages στον server, τα μηνύματα θα διαγράφονται από τον server κάθε φορά που τα κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας.

1. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε Outlook, η επιλογή βρίσκετε στην ακόλουθη διαδρομή:

Tools
(εργαλεία) → Account Settings (επιλογές λογαριασμών) → Όνομα Λογαριασμού → Advanced (για προχωρημένους) → Leave messages on server (να παραμένουν τα μηνύματα στον server)

Η επιλογή "Leave messages on server" δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένη.


2. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε Thunderbird, η επιλογή βρίσκεται στην ακόλουθη διαδρομή:

Tools
(εργαλεία) → Account Settings (επιλογές λογαριασμών) → Server Settings (επιλογές εξυπηρετητών) → Leave messages on server (να παραμένουν τα μηνύματα στον server)

Η επιλογή "Leave messages on server" δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένη.

Υπάρχει περίπτωση ανάλογα την έκδοση του client που χρησιμοποιείτε να αλλάζουν κάποια ονόματα καρτελών, αλλά η λογική διαδρομή είναι η ίδια.

Helpful Unhelpful

Τηλέφωνo

+30 210 220 6060

(Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 - 17:00)

24/7 Email

Στείλε email στο support@top.host ή

24/7 Live Chat

Οι τεχνικοί μας είναι online για να σε εξυπηρετήσουν μέσω chat.

Ωράριο Επικοινωνίας

Τεχνική Υποστήριξη

support@top.host
24 ώρες / 7 ημέρες

Πωλήσεις

sales@top.host
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:00

Λογιστήριο

billing@top.host
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30